Traian Nastase

Intotdeauna am fost o persoana curioasa, fara astampar si care se plictiseste repede :). De mic imi placea sa cunosc cat mai multe lucruri si sa le aplic in viata de zi cu zi.

Sunt la baza psiholog si marketer.

Cand eram in liceu si facultate faceam site-uri, le promovam si le administram ca sa mai fac un ban in plus. Am realizat atunci si am avut grija de cel mai vizitat portal de psihologie din tara.

Am fost pentru 2 ani specialist HR intr-o companie locala si Country Lead pe Compensatii si Beneficii intr-o multinationala americana (Accenture). Am inceput sa lucrez in cercetare si consultanta de marketing cand un prof din facultate, care stia ca imi placea cercetarea, m-a cooptat in compania lui. Dupa 10 ani in cercetare si consultanta (ultimii 3 ca Online Research Manager in GfK) am infiintat alaturi de prietenul meu Andrei Canda compania iSense Solutions – The Modern Consumer Company.

Am inceput sa scriu din dorinta de a impartasi lucruri de calitate si utile cu cei din jur. Sper sa iasa fain.

Poti afla mai multe despre mine pe LinkedIn si ne putem conecta si pe Facebook. Imi poti scrie oricand la traian.nastase at isensesolutions.ro.

Cat despre firma pe care o conduc, iSense Solutions este o companie unica de Data Intelligence si consultanta in strategia de marketing. Echipa noastra analizeaza in detaliu consumatorul modern si ultimele trend-uri. Apoi, folosim tot acest “know how” pentru a ne ajuta clientii si a le oferi ceea ce conteaza: avantaje competitive. Am oferit consultanta pentru peste 70 de clienti si suntem compania de cercetare cu cea mai rapida crestere a cifrei de afaceri.

Despre serviciile iSense Solutions poti afla mai multe aici.